Ympäristö

Enemmän mustetta – vähemmän jätettä

Jet Tec on pyrkinyt tekemään kaikkensa, jotta sen hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Ympäristönsuojelulliset näkökulmat ovatkin aina tärkeä osa Jet Tecin tuotantoprosessia. Eikä tämä ole vain yrityksen mainospuhetta, sillä Jet Tecin toiminta on huomioitu useilla ympäristömerkeillä ja -sertifigaateilla, mm. Joutsenmerkillä. Tutustu tarkemmin ansioihin sertifigaatit -sivulla.

Yksi tapa vähentää jätettä, on Jet Tecin kierrätysprosessi. Kierrätysmustekasetit kerätään yrityksen kierrätysohjelman kautta, tarkistetaan huolellisesti, puhdistetaan ja täytetään uudelleen. Sen sijaan, että käytetty mustekasetti siis joutuisi kaatopaikalle, se voidaankin käyttää uudestaan. Jo tämä vähentää selkeästi jätteiden kertymistä, mutta kaiken lisäksi Jet Tecin kierrätysprosessissa kasettiin laitetaan enemmän mustetta, jolloin sillä voidaan tulostaa pidempään.

Ympäristöystävälliset pakkaukset

Jet Tec on pyrkinyt pienentämään jätteen kertymistä myös tuotepakkausten osalta. Viime vuosien aikana tuotepakkauksia on pienennetty puoleen ja pakkauksissa käytetään jopa 80% kierrätysmuovia. Paperiosat on tuotettu kestävän kehityksen metsistä.